Rođendani

  • Život je zabava!

Rođendani

Naši rođendanski paketi COOKIE i MUFFIN, osiguravaju 2 sata lude, ali i isplanirane zabave.
Svaki se rođendan osmišljava i priprema (u dogovoru sa roditeljima) individualno prema interesima i dobi djeteta. U disco ugođaju sa svjetlosnim i dimnim efiktima, svakom se djetetu nudi nezaboravna zabava, uz nezaobilaznu edukativnu notu. Stvaramo ugođaj zajedništva i poštivanje svojih, ali i tuđih potreba i osobnosti.
Paket programi uključuju 2 educirana i stručna animatora, pozivnice, dekoraciju prostora, slane i slatke grickalice, negazerane sokove, face-painting po želji, fotografije sa rođendana, diplome, poklon iznenađenja za slavljenika i poklončić za svakog gosta.
Isto tako u ponudi imamo i tematske rođendane:
SPORTSKI
:

header11kroz adekvatni psihološki i pedagoški pristup, djecu vodimo kroz osnove većine najpopularnijih sportova; kako timskih tako i pojedinačnih. Akcent se daje na sport po želji i afinitetu slavljenika.

Organizerane su štafetne, natjecateljske igre, igre s loptama, čunjevima, obručima, vijačama, igre izdržljivosti,… .
Sve organizirane igre su sa pravilima i djeca se potiču na pokret, te se kroz smišljene igre potiče i razvija motorička aktivnost, ali i zajedništvo i timski duh. Najbolji dobivaju medalje, a svi sudionici diplome.
Rođendan vodi diplomirani kineziolog uz pratnju animatora.

EGIPATSKI: uz pomoć mašte, naših animatora, te posebnih rekvizita i scenografije, djecu vodimo do drevnog egipta. Kostimiran u faraona ili Kleopatru, slavljenik će povesti svoje goste u potragu za sarkofagom s blagom.
Naučiti će ples drevnih egipćana, a putem između piramida sresti i davno izgubljenu mumiju.

ŠPIJUNSKI: nakratko ćemo uroniti u svijet špijuna, intraiga i rješavanja misterioznih slučajeva. Savladavanjem prepreka, zamki infracrvenih zraka, tajnim kodovima, skupljanjem otisaka prstiju i drugih dokaza, te rješavanje misterije čini dio ove luee zabave.
Dođi, istražuj i rješavaj sa nama najneobičnije slučajeve.

ZNANSTVENI: vulkani, eksplozije, rakete,… mogu biti dio novog iskustva za slavljenika i njegove goste na ludom znanstvenom rođendanu. Dođi i pozovi najdraže prijatelje da zajedno lakše rješavate zadatke i izvodite pokuse.
Nakon igre ludih znanstvenika djeca dolaze kući puna dojmova i mnoštvom novih pitanja. Na ovom rođendanu budimo njihovu urođenu znatiželju i kreativnost i potičemo ih da možda jednog dana i sami nešto izmisle.

ROBOTSKI: u današnje moderno dobaelektronike i računala, djeca od malih nogu dolaze u dodir sa svijetom robotike i robotima. Na ovom rođendanu ih vodimo u istraživanje tog dijela modernog društva. Kako robot funkcionira? Kako nastaje? Čime se bavi?
Na rođendanu će se slavljeniku i gostima pridružiti novi prijatelj – mali robot. Kroz edukativnoi zabavno druženje, a prije svega igru, naučiti ćemo svaštta o robotima i robotici.